Bloggnorge.com // rose`s hverdag
Start blogg

rose`s hverdag

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

helge kos

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 30. juli , 2016 kl. 15:52

hei alle sammen:) håper dere alle der ute har en fin helg og koser dere masse, føre skole og jobb begynner i igjen snart:)

i dag får jeg besøk og skal reise ut i skog og mark og telte, gleder meg fryktelig til det, er liksom ikke onkelig sommer føre man har tatt en tur ut i skogen:) også er det jo noe jeg har blitt oppvokst med, så er blitt en tradisjon.

akkurat i dag er humøret mitt på topp selv om været ute er litt grått og trist, bank i borde, har ikke regna mye i dag og det håper jeg det fortsetter med :)

ellers fikk jeg dusja hunden min og stelt ho litt, men hun er ikke veldig glad i å klippe seg så det i seg selv er en jobb så får bare ta litt etter litt, fikk tatt «barten» hennes og rundt øynene, også skal jeg få prøvd å tatt resten i morgen :)

litt rart i grunn og tenke på at sommeren er snart over:(  har dere der ute fortsatt sommer ferie og en del planer? eller begynner de fleste og komme tilbake av ferie modusen? :) jeg skal fortsatt på en ukes tid med telt tur med kjæresten, også skal jeg til drammen og besøke min mor og titte litt på elvefestivalen :) og det er vell i grunn de planene jeg har, men kan hende jeg reiser til min søster i arendal en siste tur for sommeren, men det kommer ann på om jeg får fikset bilene min:)

er vist ikke bare bare å ha en bil har jeg skjønt, måtte jo ha den på eu ok og det viste seg at det var tre toer feil så har fått fiksa to av tre ting, så får vi se hvordan den siste delen blir :P

 

978x

 

ellers håper jeg dere alle får en fortreffelig lørdag :)

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.